EVENEMENTEN - Ingekomen aanvraag: Belle Fair op 20 april 2024 op de Brink aan de Zuidwolderweg, Zegeringen en Koekangerweg te Echten. (28-12-2023)

Bekendmaking voor evenementenvergunning in De Wolden

Geplaatst op Lokaalnieuwsecht.nl op: 26-01-2024

  1. Bekendmakingen Echt
  2. EVENEMENTEN – Ingekomen aanvraag: Belle Fair op 20 april 2024 op de Brink aan de Zuidwolderweg, Zegeringen en Koekangerweg te Echten. (28-12-2023)

evenementenvergunning Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een evenementenvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen voor het organiseren van een vergunningsplichtig evenement. Met dit bericht laat de gemeente u dit weten. Zodat u hiervan tijdig kennis kunt nemen. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning? De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen en neemt binnen 8 weken na ontvangst een besluit op de aanvraag. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Het is mogelijk om de aanvraag alvast op afspraak in te zien op het gemeentehuis. Voor informatie over het bekijken van de documenten, voor het maken van een afspraak of andere vragen kunt u bellen. Dit kan via het telefoonnummer 14 0528.

Unknown

Picture of  Lokaalnieuwsecht.nl Redactie

Lokaalnieuwsecht.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Echt. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Echt

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.